PRP Плазмотерапия
 

Терапията с PRP (плазма богата на тромбоцити), известна още като „вампирски лифтинг“, е една от най-често използваните натурални процедури за подмладяване. Това е единствената терапия в естетичната медицина, при която се използват естествените ресурси на организма. Терапията няма противопоказания и е напълно безопасна за пациентите. PRP терапията предлага напълно естествена, органична и натурална подмладяваща алтернатива с бързи резултати, без алергични и странични реакции.


Приложение на PRP плазмотерапията

-корекция на видими линии и фини бръчки около очите, устата, по лицето и шията
-обновяване и уплътняване на кожата
-подобряване тонуса и текстурата на кожата
-намаляване на тъмните кръгове и торбичките около очите
-изравняване на тена, намаляване на пигментацията
-терапия на скалп


Как протича PRP плазмотерапията?

Взема се малко количество кръв от вена, след което кръвта се центруфугира, за да се получи плазма, богата на тромбоцити. Тази плазма е продуктът, който е готов за инжектиране. Зоната, в която ще се работи се обезболява с контактен анестетик. След което с помощта на тънка игла плазмата се въвежда в повърхностния слой на кожата, с няколко микроубождания. 


PRP плазмотерапия е подходяща за хора от всички възрастови групи.

Ефектът от процедурата варира в зависимост от възрастта и начина на живот на пациента. Плазмотерапията е отличен избор за пациенти, които страдат от алергии или такива, които търсят максимално естествени начини за подмладяване.


Колко често може да се провежда плазмотерапия?

Интервалът между процедурите е необходимо да бъде между 3-5 седмици. Първите резултати се наблюдават до 3-4 седмици след първата процедура, а промените на кожата стават все по-видими през следващите месеци. Цялостният резултат се наблюдава минимум след три -четири последователни процедури. За поддържане на ефекта е желателно провеждането на поддържащи процедура през 6-8 месеца.

 

 

 

© www.venusdent.com & Design. All rights reserved.